Taaa, to co wyżej widać to raczej wyjątek (którego trzeba było rzecz jasna skosztować ).
Johanka napisał/a:
Jedyne na co mnie stać, to zamoczenie nóg i to tylko po kostki
Pożyjemy - zobaczymy
O Matko Kochana... Jeśli w ogóle to się uda, to będzie niezły cyrk Dobrze, że mam jeszcze nieco czasu na ochłonięcie i ewentualne przygotowanie psychiczne. Uwaga! Będzie ciężko
Czy są jeszcze zapisy na Zlot ?
Bardzo bym chciała pojechać , poznać Was - jest tylko male " ale ' prawdopodobnie 9 maja zaczynam naświetlania i nie wiem czy uda się to pogodzić ?
Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów - "Anna-Maria"
_________________ Anna-Maria
... w takiej chwili bliskość - leczy wszystko ...[MB*]
zawsze można jeszcze na karimatach spać kto da rade. dzieciom jeden pokoik oddzielny, z materacami i śpiworami zrobić im taki mini biwak ?, mniejsze dzieci lokować w kojcach podróżnych. pewnie gazda popożycza w śród swoich znajomych
kurczę chętnie bym, się wyrwała le postaram sie w przyszłym roku.
ps piszę się za rok na pomoc w kuchni jak można? pracowałam w stołówce i karmiłam w 4 osoby z kuchni około 600 kuracjuszy
Dzięki Kochani , w poniedziałek pojadę do CO zapytać o konkrety w sprawie moich naświetlań i jak już wszystko będzie jasne to będe dalej pytać o szczegóły Zlotu
_________________ Anna-Maria
... w takiej chwili bliskość - leczy wszystko ...[MB*]
Gazdo Kochany, jeśli tu taki ruch to poproszę o wstępne wciągnięcie mnie na listę.
Tj. ja,małżowin i dwójka już prawie nie dzieci.
Dokładne potwierdzenie dam w okresie świątecznym-jak obgadam sprawę z małżowinem.
Mark Ci grubsi mogą robić za pontony
Myślę, że Jaśnie Pan (Artur) da radę podzielić na tury: jedni na kÓnie, inni na wodę.
A jak nie to znajdzie się logistyk co zarządzi: "na browaraaaa"
_________________ „Żółw musi być aż tak twardy, bo jest aż tak miękki”. St.J.Lec
Lider czerwonej kreski./Kuba Wojewódzki (tego forum).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum