Wybaczcie. Nie wiedziałem że mam się weryfikować
Jesteśmy tym razem tylko we dwójkę, jedziemy z Alwerni, Kraków, Żegiestów
Wyjazd w piątek 14.09 po południu ze względu na pracę Renaty, nie będzie miała prawa do urlopu... w samochodzie 3 miejsca wolne..
Przepraszam że tutaj piszę, a czy osoba 'zdrowa' ma możliwość udziału w takim zlocie?
Jak najbardziej -spotykają sie chorzy ,rodziny chorych i ich bliscy .
Jednym słowem mówiąc, wszyscy których dotknęła w jakikolwiek sposób choroba nowotworowa.
Jeśli można to napiszcie mi proszę jaki to jest dokładnie termin zlotu i koszty pobytu bo nie chce mi się szukać po wszystkich stronach gdzie to pisało a nie pamiętam. Jeżeli udało by mi się Babcię gdzieś ulokować to może i ja bym się wybrała
Termin chyba jest od 14 do 16 września czyli 2 noclegi o ile dobrze pamiętam?
_________________ Są chwile, by działać i takie, kiedy należy pogodzić się z tym, co przynosi los. /Coelho Paulo/
Niestety muszę "odklepać" mnie i moją familię. Mam kurs w tym czasie
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
Słowo się rzekło-wizyta w CO wypadła ok, Kaśka z chłopakami leci do Gazdy :D
Osoba zgłaszająca KasiaC
Ilość osób-3 -dwie dorosłe i jedenastolatek.
Nie wiem tylko, o której dotrzemy na miejsce, więc Gazdo prośba do Ciebie- zostaw dla nas chociaż koc na schodach
Ja bardzo chętnie, sam ( tzn. osób = 1 ), jadę z Sosnowca, kogoś z okolicy, no może ślązaka(-czkę) mogę zabrać. Jest tylko jedno ale, nie wiem, czy na piątek ( 14 ) dostanę urlop, a na dodatek dostałem właśnie na piątek wyjazd służbowy do Krakowa ( który zresztą może nie wypalić, ale o tym też dowiem się ... nie wiem kiedy ). Do uzgodnienia pozostawałby zatem termin wyjazdu. Chętnych proszę o info
Mark ja z Tychów ale gdybyś był taki uprzejmy i przygarnął po drodze mnie + przychówek szt 1 będę wdzięczna
Oczywiście dostosuje się skąd mógłbyś mnie zgarnąć
Jeżeli to nie wypaliło by to wówczas pojechała bym sama bez przychówku i wówczas może pani prezes ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum