Ale jestescie wariaci
Wlasnie moi Kochani chlopcy z IT zrobili mi komputerek bym mogla sobie pracowac zdalnie, tylko dzis juz nie mam sil na nic , troche mnie wymeczyli badanami ( czytajcie biegalam za lekarzami, w celu wyludzenie nr telefonu )
Mam zapalenie pluc i zapelenie nerek. Nic sie nie martwcie, zlego licho nie bierze
Ale Wy Kochani jestescie !!
Gusia Kochanie,
Zumba jest super,ale to wszystko zalezy do intruktorka czy " wrzuci " w Was energie to cwiczen.To takie a la lationo - hip/hop- fitness. Do kazdej piosenki jest jakis uklad. Nie jest jakis mocno skomplikowany , ale sa momenty dosc trudne ale nie martw sie, bo tam chodza ludzie w rozym wieku . I jak mowie, wszystko zlalezy od instruktora czy to pokochasz, bo przekaza Wam ta energie i radosc z tego " tanca "
Dancehall - to jest ciekawy taniec. Bardzo meczacy, ale nie obciaza tak stawow jak jazz. Polecam. Nauczycie fajnych plynnych ruchow.
Przy Zumbie jestescie wpuszczeni od razu w pewnego rodzaju choreografie, ale dosc prosta i bedzie bardzo zmeczeni. Tu nie ma, az takiego nastawienia a technike i nauke, ale na zabawe
Przy dancehallu poznacie na poczatku pewne ruchy i technike .
Kazdy taniec jest dla Was, ale moze byc tak ze przy dancehallu bedzie bardzoo duzo mlodziezy.
Gusia, skad jestecie ?
Pokaze Wam teraz fajna choreografie :D
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube-nocookie.com/embed/emy9R7zxAlg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
DZIEKUJE ZA TO ZE JESTESCIE