Dziś też wpadłam na forum, ponieważ bez Was nie mogę żyć. (A wejście, otworzenie strony to ćwiczenia mojej cierpliwości. W końcu mam trochę 'wakacji' od lekarzy, szpitali, przychodni czyli polskiej służby zdrowia, to żeby nie wypaść z wprawy poćwiczę cierpliwość na czekaniu w sieci )
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Staram się utrzymywać stałą wagę, ale jakoś ostatnio zaczynają na mnie ubrania wisieć. To jednak trzeba się zatroszczyć o krągłości tu i tam.
Kochana,
Po siasiedzku, bo to tylko przez parki praktycznie przejsc - a ja Cie nawet odbiore i pod sam domek odwioze ) zapraszam Cie do mnie Moja Mamcia tez moze Cie podtuczyc I oczywsicie Ja :D Tylko ja robie rozne chinsko, japonsko, meksykansko, grecko, arentynsko i portugalskie dziwactwa
Po siasiedzku, bo to tylko przez parki praktycznie przejsc - a ja Cie nawet odbiore i pod sam domek odwioze ) zapraszam Cie do mnie Moja Mamcia tez moze Cie podtuczyc I oczywsicie Ja :D Tylko ja robie rozne chinsko, japonsko, meksykansko, grecko, arentynsko i portugalskie dziwactwa
Gdy tylko wyjdę z przeziębienia to chętnie. Bardzo chętnie. Teraz niestety mnie zakatarzyło.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
JustynaS1975,
Przykro mi że się przeziębiłaś ja właśnie dopiero co wyszłam z chorubska i wiem jak to jest ,jeszcze mam troszke kaszelek.
pozdrawiam i trzymam kciuki
Nika2, dzięki. Ja jestem tylko zakatarzona. Ból gardła się zaczynał, ale pokonałam go rumiankiem, amolem, wodą utlenioną, solą emska itd. ; co miałam pod ręką. Nie mam kaszlu i gardło mnie nie boli. Przynajmniej tyle.
Katar nie postępuje, ale też i nie ustępuje.
Jest piękna pogoda, a ja muszę siedzieć w domu. abuuu....
[ Dodano: 2011-11-07, 14:33 ]
I teraz z 'głupot'. Kupiłam sobie lakier do paznokci, ale boję się pomalować sobie paznokcie. Tak mnie się zrobiło po wznowie. Boję, że od powąchania lakieru znów będzie wznowa. Sama ubolewam nad sobą.
To jest żaden problem z tym, że nie mogę pomalować paznokci. Tyle, że człowiek czasami traci rozum.
Ból gardła się zaczynał, ale pokonałam go rumiankiem, amolem, wodą utlenioną, solą emska itd. ; co miałam pod ręką. Nie mam kaszlu i gardło mnie nie boli. Przynajmniej tyle.
Ja też stosowałam Amol bardzo mi pomógł ,ale niestety Treraflu zatoki rozpuszczające też musiałam brać.
Moco ściskam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum