Rumieńce jak najbardziej, napewno dodają Tobie uroku a ten wiek to jest piekny wiek. I to na tyle bo o wieku kobiety się nie rozmawia...
O chorobie zapominaj jak tylko Ci się da i pamiętaj, że jesteś bardzo wartościową Osobą.
Proszę o uśmiech i tak trzymaj.
Ps. Nie wiem czy masz tego świadomość ale to Ty Justyś dodajesz nam wiele otychy i sił...
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Trzymam kciuki...mocno... 13-tego będę z Tobą myślami...
Wiesz.....wydawało mi się, że moją chorobę znosiłam i znoszę nie najgorzej i, że już bardziej się nie da...Jakże się myliłam....Twoje podejście do choroby, entuzjazm, wiara, optymizm i to, ile przeszłaś po prostu są godne podziwu. Dajesz ludziom siłę i wiarę, że pokonamy „dziada”, że nie wolnocsię poddawać....
Życzę Ci wszystkiego dobrego... Myślę o Tobie i przesyłam dużo energii, tej dobrej, która pomaga nam w trudnych chwilach..
Twoje słowa „Byle do przodu:-))”.....zgadzam się z nimi całkowicie...moje motto od początku choroby to „coco jumbo i do przodu”:-)) CAŁY CZAS, napierać i napierać z całych sił!!!!
pozdrawiam
Monia
_________________ Czasem serce potrzebuje więcej czasu, aby zaakceptować, to co myśli już wiedzą...
www.kala78.blogspot.com
Parę razy cytowałam i wspominałam o blogu Lenki (również wspominałam, że blog został usunięty z powodu mend, które trollują i 'psują ludziom krew').
Wiadomość jest taka, że niestety Lenka umarła. Płakać się chce.
Niestety kolejnej osoby mądrej, fajnej nie ma wśród nas. W mojej pamięci m.in. pozostaną Jej mądre, czasami filozoficzne wpisy (niektóre zapisane w moich prywatnych 'ważnych zapiskach'). I pomimo wszystko hasło, które było zapodane na Jej blogu "Łeb do słońca", choć w tym momencie o to bardzo trudno.
[ Dodano: 2011-12-08, 20:24 ]
Przy tej okazji bardzo bardzo podziękuję naszym moderatorom, którzy 'czuwają' nad tym, aby na tym forum nie było ludzi, którzy obrażają nasze uczucia, bawią się we 'wróżki', czy wręcz życzą nam śmierci. Bo takie komentarze ludzie wpisywali na blogu Lenki. Lenkę to bardzo dotykało.
Nasi drodzy 'strażnicy' bardzo doceniam to co robicie, odwalacie kawał świetnej roboty. Bardzo DZIĘKUJĘ
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
No ba !
Najnowsze modele, wypasione, w dwie i pół sekundy śmigają do setki.
Staramy się jakoś, by od wielkiej biedy było to forum może nie takim najostatniejszym miejscem w internetowej otchłani.
Dziękuję Wam w imieniu całego Zespołu za uznanie i miłe słowa.
[ Dodano: 2011-12-09, 19:51 ]
JustynaS1975 napisał/a:
Wiadomość jest taka, że niestety Lenka umarła. Płakać się chce.
[*]
_________________ Solve calceamentum de pedibus tuis: locus enim, in quo stas, terra sancta est [Ex: 3, 5]
Dziś koleżanka z forum Iwonka (Iwka3cóś) zacytowała Matkę Teresę z Kalkuty. Ja pod tym wpływem poszukałam sobie innych Jej cytatów. I oto jaki znalazłam, który chciałam się podzielić:
"Zawsze, ilekroć uśmiechasz się do swojego brata i wyciągasz do niego ręce, jest Boże Narodzenie. Zawsze, kiedy milkniesz, aby wysłuchać, jest Boże Narodzenie. Zawsze, kiedy rezygnujesz z zasad, które jak żelazna obręcz uciskają ludzi w ich samotności, jest Boże Narodzenie. Zawsze, kiedy dajesz odrobinę nadziei "więźniom", tym, którzy są przytłoczeni ciężarem fizycznego, moralnego i duchowego ubóstwa, jest Boże Narodzenie. Zawsze, kiedy rozpoznajesz w pokorze, jak bardzo znikome są twoje możliwości i jak wielka jest twoja słabość, jest Boże Narodzenie. Zawsze, ilekroć pozwolisz by Bóg pokochał innych przez ciebie, zawsze wtedy, jest Boże Narodzenie. "
[ Dodano: 2011-12-09, 23:01 ]
Anelia napisał/a:
Justynko a dla Ciebie (tak o)
Anelio
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum