To już 49 dni- dużo czy mało trudno określić. Łatwo nie jest, czytam , rozmyślam, poszukuję odpowiedzi (choć wiem, że ich nie ma). Polecam książkę, która ostatnio wpadła mi w ręce- Eben Alexsander "Dowód".
Pozdrawiam wszystkich walczących- Lidio, Fraszko- myślę o Was szczególnie, pamiętam w modlitwie i mimo wszystko ufam, że wszystko co się dzieję, ma jednak swój sens.
Pozdrawiam zimowo!
_________________ "W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do końca"
Klaryso,kochana tych odpowiedzi bedziesz szukała zawsze,moja siostra zmarła 13 lat temu ,była młodą kobietą ,a ja do tej pory zastanawiam sie czy można było zrobic coś wiecej ?Teraz 30.11 jest 13 rocznica a ja wciąż tęsknie i to coraz bardziej.
Pozdrawiam
_________________ Romka.
To nie był czas,to nie była pora.21.o3.2014.
Dziękuję Lidio, Romko.
Teraz już wiem, że straty zwłaszcza tak ostateczne bolą i nic nie jest w stanie tego bólu zmniejszyć. Nadal trzymam się zasady (przynajmniej staram się), że życie należy do żywych i przez szacunek dla Tych, którzy żyć chcieli, a odejść musieli Nam- tym jeszcze w podróży, po prostu nie można marnować tego, że żyć możemy. Pozdrawiam tych walczących, Tych, którzy towarzyszących odchodzącym, Tych, którzy cierpią po starcie.
[ Dodano: 2013-11-26, 11:09 ]
Romko- wspomnę w modlitwie 30 listopada Twoją siostrę!
_________________ "W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do końca"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum