Dziękuję serdecznie za pamięć. Weekend był wyjątkowo trudny, jakoś tak czas nie pomaga. Ale cierpliwie czekać.
Lidio- myślę o Was nieustannie, zaciskam jak mogę kciuki, licząc na dobry czas dla Was!
Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję za pamięć, to właśnie ta pamięć pozwala trwać
_________________ "W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do końca"
Dziś 8 marca- Dzień Kobiet- dlatego wszystkim Kobietkom ode mnie
Dzisiaj również mija 5 miesięcy odkąd Madzia od Nas odeszła. Każdego dnia pamiętam, serdecznie wspominam, już łez nie ronię, cieszę się, że dane mi było Ją poznać, że pozwoliła mi towarzyszyć sobie w chorobie, a potem w odchodzeniu, nieustannie dziękuję za lekcję życia, którą mi dała, opiekuje się Jej psem (obiecałam), no i staram się jak mogę pomóc w tym ciężkim czasie Bratu (uwierzcie chyba teraz naprawdę jest ten najgorszy dla Niego czas, choć stara się dzielnie trzymać).
Dla Ciebie Madziu
_________________ "W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do końca"
Dziękuję Romko za pamięć, ja też o Was pamiętam i życzę, aby czas przyniósł ukojenie, a wspomnienia zaczęły poza łzami i żalem przynosić też i radość oraz wdzięczność, za to, że było dane spotkać się, stworzyć rodzinę i godnie się pożegnać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum