Jest przepiekna Kotlina Kłodzka moi rodzice w latach osiemdziesiątych mieszkali w Marianówce koło Międzygórza po drugiej stronie Iglicznej( mieszkali tam 7 lat).
Przeszłam Sudety prawie całe bo oczywiście napewno są pogórki na których nie byłam ,mam wielki sentymet do Sudetów, ogólnie do gór
Szkoda tylko że ostatnio tak zaniedbana jest Kotlina Kłodzka ,ja pamiętam ją jak tętniła życiem pod każdym względem
Byłam 3 lata temu w Polanicy Zdrój w sanatorium (w Marcu)więc pojeździłam sobie trochę po okolicy ,i o zgrozo jakie tam ruiny po ośrodkach wczasowych, ale na Śnieżnik i tak weszłam było cudnie
Fotki przesliczne
Jak Międzygórze to koniecznie wodospad Szklarki u stóp Marii Śnieżnej. Cieszę się, że mieszkam w tak miłym zakątku Polski. W promieniu 40 km mam tyle wspaniałych miejsc. Zawsze co roku wracam z plecakiem do tych miejsc. Całodniowe wyprawy to moja pasja. Setki zdjęć i filmy to cos co cieszy me oko w zimie. Polanicy Zdrój byś teraz nie poznała Nika2, tak bardzo się zmieniła ( kasa z unii). Wiele się zmienia w miastach a natura jest niezmiennie piękna...
[ Dodano: 2012-02-21, 13:38 ]
i jeszcze raz
[ Dodano: 2012-02-21, 13:42 ]
JustynaS1975 napisał/a:
Ślicznościowo, a no a na tym pierwszy zdjęciu fiu fiu fiu fiu
-
Ta fotka dla Justynki i
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Jak Międzygórze to koniecznie wodospad Szklarki u stóp Marii Śnieżnej
Z całym szacunkiem trochę ci się pomyliło ,to napewno jest wodospad na Wilczce tzw. Wodogrzmoty Żeromskiego
Szklarka jest w Szklarskiej Porembie
Ach te Góry zdjęcia super
[ Dodano: 2012-02-21, 14:51 ]
Słyszałam że Polanica jest odnowiona za Kase z uni ,ale co z resztą Wambierzyce? Długopole byłam tam jako dziecko po żółtatce,Międzygórze było takie piekne ach!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum