I właśnie tak trzeba, brawo KasiaC, . Ja też jestem zwolennikiem karteczek i to nie tylko ze względu na wiek. Tak mi poradziła na pierwszej wizycie Pani Dr. i tego się trzymam..
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
JustynaS1975, dzień dobry i miłego dnia biedne sarenki ... Asiu, chyba wszyscy już mamy dosyć i tęsknimy choćby za banialuka, to czerwono zachodzące słoneczko to zapowiedz tego mroznego weekendu? (-26)
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
kmis757 u mnie póki co -1 , na jutro zapowiadają -2 a od niedzieli już na plusie ale niestety nadal bez słoneczka Już wolę ten przymrozek ale żeby słonko wkońcu wyszło na dłużej.
_________________ Są chwile, by działać i takie, kiedy należy pogodzić się z tym, co przynosi los. /Coelho Paulo/
U mnie wiosna 'zimowa' jak nigdy, aż mi komputer 'zamarzł'... Jutro jadę do DCO, jako weteran, na siódme badania Rezonansu Magnetycznego (MRI)... Pozdrawiam Wszystkich serdecznie i życzę miłych przygotowań do Świąt
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum