Maniu, podobnie jak u mojej mamy decyzja o operacji guzów z wątroby jest pod znakiem zapytania, i na każdej wizycie nikt nie oglądał płytek chociaż zachodziły duże różnice. Mam nadzieję że spotkasz wreszcie lekarza który rozwieje wszystkie wątpliwości i zacznie leczyć. Pozdrawiam cieplutko :-)
_________________ [*] śpij spokojnie kochana moja (27.09.2015)
świetnie . Maniu mojemu tacie pani doktor pwiedziała, żeby robił wyniki na 7-8 dzień od wyjścia ze szpitala, bo wtedy jakby było coś nie tak to jest czas, aby wyniki podciągnąć i nie odwlekać kolejnego wlewu.
maniu z tym drętwieniem to moja mama miała to samo jak dotknęła czegoś zimnego to myślała ze jej opuszki odpadły. Teraz pół roku po chemii odczuwa ale nie tak bardzo jak wcześniej. Trzymaj się dzielna mamusiu i dużo zdrówka wam życzę
_________________ [*] śpij spokojnie kochana moja (27.09.2015)
Małgosiu a jak u mamy było z morfologią? no i jeszce chce sie spytac czy włoski po tym straciła... wiem że to namniej wazne ale ja niedawno peruke ściągnęłam i nie chciałabym jej spowrtem :P pozdrawiam i dziękuję
Maniu, przeczytała cały Twój wątek i powtórzę po innych użytkownikach forum- bardzo Cię podziwiam. jesteś bardzo silną osobą, tą siłą mogłabyś obdzielić wiele osób.
pozdrawiam Cię serdecznie i trzymam kciuki za dalsze leczenie.
Witaj maniu!mam nadzieję ze u ciebie wszystko dobrze.Przeczytałem cały twój wątek i trzymam za ciebię kciuki.Czytając wszystkie wpisy nie widzialem nigdzie informacji jak to się stało ze został u ciebie wykryty guz wątroby,jakie były objawy itd.Myślę ze takie informacje są bardzo ważne i potrzebne żeby właśnie wiedzieć co ma nas niepokoić i na co zwracać uwage.Jeśli nie jest to dla ciebie problem to proszę przybliż nam jak to wyglądało.Pozdrawiam cię bardzo cieplutko!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum