Dziękuję ślicznie za odpowiedź!cieszę się ze dobrze się czujesz oby tak dalej.Nie martw się na zapas bo to nic nie daje a wręcz przeciwnie.Wiem ze łatwo tak się mówi czy pisze ale postaraj się nie denerwować to na pewno wyjdzie ci na zdrowie. pozdrawiam
tak tak Rimano , Mania jest b. dzielna , znam sie on-line juz ze 2 lata,ponad rok temu bardzo mnie wspierała także ,dzięki Maniu . Pamiętaj jesteśmy z Tobą . Pozdrawiam wszystkich
_________________ Mamusia odeszła 10.10.2011 o 02:50. Spoczywaj w pokoju.Byłem razem z Nią i tatą do końca. krzysiek-matros
Witaj mania cieszę się ze sie odezwałas!jak trzeba to mogę wyrwać ci tą pompkę zawsze bliżej bo ja też z wielkopolskik pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do sił.!!!
Maniu czytam o Twojej walce i trzymam kciuki za powodzenie leczenia. Mój mąż też walczy z pierwotnym rakiem wątroby, bierze obecnie Nexavar. Żyjemy nadzieją na cud.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum