ja też myślałam właśnie o Tobie, przeglądając wpisy u Barty
i pomyślałam jaką Ty jesteś mądrą i wspaniałą osóbką!!! -)
Jak trafnie ujmujesz ważne i trudne zagadnienia!
(nie tylko w wątku Berty, ale również w innym miejscach......)
stale staram się podtrzymywać w sobie tę pozytywną energię!
Obym w innych aspektach życia tyle jej miała co w tej walce....
A może musiałam zachorować, by ją w sobie odkryć?
by następnie skierować na inne aspekty życia...
Muszę się zresetować i skierować część sił na poczynienie pewnych zmian w życiu.
Bo przecież rak, to nie koniec świata! -)
To tylko etap przejściowy!
Tymczasem w przyszłym tygodniu idę na badania i po kolejna "działkę" Ipi. Musi być dobrze! Wierzę, że wyniki będą dobre. Nie dopuszczam innych myśli. Będzie dobrze
- powtarzam to stale, by odpędzić wszelkie lęki i smuty -)
Czerniak złośliwy, Clark III, naciek 9 mm
Melanoma epithelioides partim fusocellulare typus nodularis cutis, exulcerans, T4bN1aM0
» Mój wątek na tym Forum «
marjanna, witam
Miło, że znów piszesz na forum
Dla mnie każde Święta Bożego Narodzenia od momentu diagnozy to radość i szczęście w sercu.
Intensywna i właściwa regeneracja jest bardzo, ale to bardzo ważna. Tak się regeneruj intensywnie, że paskud 'wymięknie'. Paskud precz!!!
Pozdrawiam Cię cieplutko, bo chłodzi, oj chłodzi
[ Dodano: 2011-12-01, 20:42 ] marjanno, wyobraź sobie, że to śpiewasz swojej paskudzie:
jakie śliczne zdjęcie!!!
Spogląda z niego radość i szczęście
i silna kobieta -)
Nie pisałam tu długo, bo coś z siecią, albo z komputerem mi się dzieje. Nie bardzo się na tym znam. Ale chyba się moja maszyna też "zregenerowała", bo dziś współpracuje. Choć nie za szybko.
Słuchajcie,
na zimnisko świetnie robi herbata z imbirem. Super rozgrzewa. Można przyjmować z miodzikiem.
Czerniak złośliwy, Clark III, naciek 9 mm
Melanoma epithelioides partim fusocellulare typus nodularis cutis, exulcerans, T4bN1aM0
» Mój wątek na tym Forum «
Hej Marjanno!
Chol... przepraszam- strasznie się cieszę, że jesteś w świetnej kondycji
Ma już tak zostać !
W tajemnicy wyznam, że posiadam wyższy stopień zaawansowania jeśli chodzi o pieczenie chleba, hodowlę zakwasu itp. Więc jeżeli potrzebujesz fachowej porady pisz na pv lub moje gg(39492240) Buziaczki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum