_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
No co, uśmiechnąć się nawet nie można????Cieszy mnie, że głosowanie trwa, i nikt się nie ociąga, nie zapomina!!!!! przecież tym głosowaniem dajemy szanse i innym forom...
_________________ "...Są dni których nie powinno być"
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. To nie miłość - lecz choroba bliskiej osoby
"Życie jest trudną lekcją, której nie można się nauczyć. Trzeba ją przeżyć" Stefan Żeromski
asereT
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
I znów kolejny dzień i znowu radość od rana bo widać ( ) chęć do głosowania
a co to będzie do wieczora??
wpadnie tu na pewno ludzi sporo..
zagłosują, powpisują..
radości tej nawet padający deszcz ze śniegiem nam nie zepsują (hihihihi)..
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. To nie miłość - lecz choroba bliskiej osoby
"Życie jest trudną lekcją, której nie można się nauczyć. Trzeba ją przeżyć" Stefan Żeromski
asereT
asereT
Hm,ja mam tylko 14 słoneczek,ale już jutro przysporzę jeszcze kilka.Wysyłamy codziennie regularnie około g.20.Żeby nie przegapić terminu włączam budzik w komórce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum