To są dwa siersciuchy.Starsza jamniczka,stojaca nieco z tyłu to Reza ,inaczej Rezunia.Młodsza jamniczka,to jej córka Penelopa,inaczej Lopeczka.Prawda,że urocze?
Przedstawiam psinę Mojej Mamy - Kret.
Mama to jest Pani, a ja jestem od międolenia, pieszczoszenia, głaskania, po prostu jestem nadworny głaskacz Kreta.
Tu zdjęcie sprzed półtora roku lub dwóch. Ale wielkość Krecika się nie zmieniła
-no,pewnie.Rezunia to Instytucja w naszej rodzinie.Najważniejsza,uznaje tylko mojego męża.Resztą rodziny rządzi,potrafi nawet się odgryść.Zasypia u mnie na materacu,a budzi sie u męża.Lub odwrotnie.No,a Penelopka to u mnie śpi.Materace są odpowiednio szerokie-1,10 m.
Czy znasz prawdziwego jamnika,szczególnie szorstkowłosego,który nie śpi z państwem?
Na spacery to wychodzą w kagańcu.Mają specjalne na zamówienie robione,ze skóry.Moira,bernardynka nie musi mieć kagańca,jest bardziej przewidywalna.Chociaż kolczatkę najczęsciej jej zakładam.Zwykle tą stroną gładką,nie czuje.
Ech,jak ja lubię zwierzatka.Cierpię jak widzę zwierzątka zle traktowane,bezpańskie psy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum