Jeśli nie istnieją istotne wskazania to nie należy toczyć preparatów krwi. Podziwiam za to za Twoje oddanie dla Męża. To postawa godna największych pochwał!
_________________ www.rjforum.pl - Nowotwór jądra to nie wyrok! Masz wątpliwości? Dowiedz się więcej!
W mijescu wkłucia do portu mamy od ostatniego wkłucia taki o jeju wielki siniak, Pielęgniarce się nie udało , znacie jakieś maści lub inne sposoby na jego wchłonięcie.
Bo aż żal mi się robi Małżowinka, gdy pomyślę, że w poniedziałek będzie miał strzał igłą w ten wielki siniak.
_________________ Gosia
nie oddam Cię kochany...będę walczyć z tą chorobą!
pielęgniarka mi mówiła,że to dobrze,że pojawiają się siniaki. Mamcia też je ma od wkłówania igieł i również spore.
Ale powiedziała,że jeżeli one przeszkadzą czy bolą to : troszku spirytusu,kremu i masować to miejsce... ,że działa to rozgrzewająco... No nie wiem...
Najlepszym smarwidłem na rynku na siniaki jest Auriderm XO - na allegro za 60 zl 75 ml, w aptece stac. okolo 90zl. Za 25 ml w stacjonarnej aptece okolo 60zl. Działa bardzo szybko. Wskazania do stosowania to m.in zabiegi chirurgiczne.
Erevain niestety w aptece tego leku nie ma, ale polecono nam Helason - zobaczymy jaka jest jego skuteczność.
Póki co smarowałam troszeczkę jodyną...i dziśiaj jest siniak jaśniejszy
Mieliśmy dzisiaj pobranie krwi i sukces...do tej pory był straszny problem ze znalezieniem "skutecznej" żyły a dzisiaj zupełnie bez problemu. Żyłki nam się poprawiły
Najbardziej cieszy mnie super samopoczucie Małżowinka...nawet dreszcze nam ustąpiły..teraz to ja się opatulam kocem a Małżowinek jak wcześniej w podkoszulku
_________________ Gosia
nie oddam Cię kochany...będę walczyć z tą chorobą!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum