aciuś w przedszkolu, Karola buszuje. Ja po gastroskopii. Prawie OK poprostu refluks. ale wrzodów i nadżerki nie ma.
A my zbieramy się na wesele do kuzynki Tak jak mamusi obiecałam, mam zamiar się dobrze bawić ;D Co prawda prawie bezalkoholowo przy moim refluksie , ale mimo wszystko
Z Maciusiem mam problemy. Wczoraj wszedł sobie w ubraniu pod prysznic i puścił sobie wodę (w ubraniu ) dzisiaj biegał po parapetach... (są w przedszkolu niskie, dłuuugie i szerokie) . Ogólnie panie mówią że łobuz z niego straszny, nie słucha poleceń, nie potrafi się dłuzej skupić na żadnej czynności, nawet przy jedzeniu za długo nie usiedzi
Mam pytanko- mam coś do sprzedania, może ktoś z forumowiczów zna kogoś chętnego? Wkleję tutaj linki a jezeli nie wolno to prosze modków o interwencję Ewentualnie zapytanie, czy można stworzyć dział w kótrym będziemy mogli pokazać co mamy na sprzedaż/do oddania , bądź też co potrzebujemy?
Nadziejo, cieszę się, że dobrze się bawiłaś. Należy Ci się taka 'odskocznia'. Z 'akumulowaną' nową odświeżoną energią rusza się lepiej do 'boju', wtedy może i Twojej Wojowniczce Mamie udzieli się jeszcze dodatkowa porcja energii.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Anelia oglądając ten filmik człowiek utrzymuje się w przekonaniu ,że są dobrzy i pomocni ludzie na świecie.
O czym świadczą chociażby nasze fora.
Pozdrawiam
Ten filmik bardzo mnie wzruszył i dał wiele do myślenia. Są ludzie dobrzy ale są też słowa na wagę złota. Filmik ten właśnie pokazuje jak wiele potrafią zadziałać zwykłe słowa, których tak często Nam brakuje.
Często człowiek potrzebuje pomocy, ja od najbliższych jej nie uzyskałam, a uzyskałam od Was. Brakowało mi ciepła, brakowało mi obecności i właśnie słowa, które znalazłam od zupełnie obcych mi ludzi. To dla Was kochani . Dziękuję.
Choć moją ubogą wiedzą i zranionym sercem jeszcze nie każdemu mogę pomóc, dlatego też staram się choć obecnością i słowem przytulić.
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
z drugiej strony, przerażające, że możemy przejść obok, tylko dlatego, że ktoś nie potrafi nazwać tego co czuje, powiedzieć, co jest dla niego ważne ... to bardzo mądry film, dziękuję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum