Witajcie...szczególnie kobiałki.
Ja tak z innej beczki, wybrałam się do kina na "Odrobinę nieba". Jeśli pamiętacie " Love story" to polecam z całego serca; uśmiałam się, popłakałam, świetny film, no i trochę jakby o nas.
_________________ Człowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
Hej kochani, dałam radę, ale to zycie w biegu ostatnio
Zdjęć kilka mam na fb, a tu wstawić do albumu czy mogę w pogaduchach?
[ Dodano: 2012-02-19, 21:35 ]
tzn nie do albumu
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2012-02-20, 07:25 ] Aniu, zdjęcia możesz wstawić do swojego albumu, możesz w pogaduchach, albo w swoich komentarzach, jak Ci odpowiada.
Nadzieja, zdjęcia są super, też widziałam na FB
Cudnie razem wyglądacie
Pozdrawiam i życzę szczęścia
P.s. masz ładny kolor włosów taki dla odważnych, zazdroszczę
Też widziałam zdjęcia na FB, rewelacyjne, rewelacyjnie wyglądałaś i Twój Mąż, rewelacyjna para, świetne zdjęcia, świetna fryzura, same ochy i achy ...
Wszystkiego najlepszego dla całej waszej rodzinki
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
zimno i nie chce mi się ruszać z domu
dla poprawy samopoczucia zamówiłam sobie próbkę cudnych perfum na allegro..
od razu jest mi lepiej
mała rzecz a cieszy ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum