Mam pytanie;
Czy organizowane spotkania sa rodzinne ? Czy tylko spotykaja sie osoby z forum a mężowie czy żony nie mogą być na spotkaniu ?
Jak to wygląda?
Do tej pory było jedno ogólne, czasem są małe regionalne (knajpka, bez noclegów). Teraz w maju będzie następne, i jak zdrowie pozwoli, pewno we wrześniu coś się wykombinuje.
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Te spotkania są czysto nieformalne, po prostu kilka osób mieszkających w tym samym mieście lub okolicach postanawia się spotkać i tyle - wszystko zależy od Was i Waszej inwencji twórczej
No bo piszesz np. "Spotkamy się w Bolku na Polach w przyszłą sobotę?" No i jeśli ktoś może/chce, to się wpisuje. Czasem niestety termin nie pasuje nikomu...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
mam do was pytanie /prośbę o radę
a wiec mój synek lat 5 do tej pory mówił normalnie czasami jak to dziecko coś mu nie wychodziło ale od około 2 tygodni zaczął się jąkać zacinać , a dzisiaj zmoczył się w nocy.
nie wiem co robić i od czego mu się to stało? nie moczył się chyba już 3 lata ....
żadnego wydarzenia ostatnio nie przeżył żadnej większej zmiany nic sie nie stało takiego żeby coś przeżywał,
poczekam trochę jeszczę z nim poobserwuję ale co mam zrobić jak to się nie zmieni czy mam się udać do PPS czy do psychologa i jak to załatwić wie ktoś jak to się załatwia tz skierowanie itd?
postaram mu się więcej czasu poświęcić, ale i tak ma mnie teraz 24 na dobę przecież
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum