dokumenty pozostały w szpitalu u dziadka. Jutro będę u niego więc sfotografuję.
Dziękuję za wyjaśnienie, choć cały czas biję się z myślami, co dalej z tą chemią. Ciekawe kiedy zechcą zrobić jakieś badania kontrolne, skoro nie otrzymaliśmy pełnego cyklu chemii.
Mam wrażenie,że utknęliśmy w jakimś martwym punkcie i nikt nie wie co dalej...
Czy zamieszczone badanie TK było wykonane przed czy po wykonaniu badania USG, które przepisałaś w pierwszym poście?
przeczytałam jeszcze raz wynik badania rtg i tam jest wzmianka,że dalsza diagnostyka w planowanym CT, więc z tego wynika,że najpierw robili RTG jeśli oczywiście to coś nam pomoże
dziś dziadek już w domu - jutro będę miała chwilę to wstawię wypis. W każdym razie zaplanowano chemię na 28.08. Przytył 6kg i lekarka powiedziała, aby do tego czasu nie przyjmować żadnych leków, oprócz cukrzycowych, żeby nie zepsuć wyników do czasu chemii. Czy to normalna praktyka?
dziś mijają dwa miesiące od czasu śmierci ukochanego Dziadka. Do tej pory nie mogę się z tym pogodzić, jest mi bardzo ciężko. Ilekroć sobie o nim przypominam, jest mi go bardzo żal, że nie wygrał z chorobą, że do końca miał nadzieję, która została mu odebrana. Jest naprawdę bardzo ciężko. Nie było mnie w domu jak jego przyjaciółka, dzięki mojej prośbie przez telefon, wezwała pogotowie by Go zabrało do szpitala. Byłam 300km od domu, kiedy Dziadzio przez telefon mówił mi,żebym uważała na drodze jak będę wracać do domu, że jutro muszę go zawieźć na chemioterapię, że czuje się dobrze i jest wszystko OK. Nie było. Dziadek już wówczas klęczał przy łóżku nie mogąc wstać. Coś mnie tknęło żeby zadzwonić do jego przyjaciółki, dzięki niej zmarł godnie, w szpitalu... choć chciał inaczej. Dziwne to wszystko.
Dziękuję Wam wszystkim za ciepłe słowa otuchy w czasie walki z chorobą a później... kondolencje.
Zaglądam tu jeszcze czasem, podpatrując co u innych w zmaganiach z chorobą. Każdy promyk nadziei i poprawa samopoczucia u forumowych "pacjentów" powoduje uśmiech na mojej twarzy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum