Witaj,
Bardzo mi przykro, że Twoj Tata zakończył tą wędrówkę na ziemi, ale mam nadzieję, że będzie się Wami opiekował z góry . Nepewno będzie na Was patrzył
Ta nadzieja pozwala zrozumiec sens istnienia i odchodzenia.
Wyrazy współczucia...niestety mój Tata nie miał tyle "szczęścia" co Twój i umierał w bólu i cierpieniu przez około 3 tygodnie. A najgorszą rzeczą jaka nas spotkała to patrzeć na jego olbrzymie cierpienie, nie mogąc mu pomóc.
Bardzo Ci współczuje. Ja się pocieszam tak samo jak Ty, że Tatę już nic nie boli. I tak samo jak u Twojego Taty pojawiła się na twarzy ulga, tak samo u mojego. Czysty spokój. Teraz oni będą nad nami czuwać. I uwierz mi,że są z nami cały czas.
Dzisiaj czuje spokoj i wiem ze jest nadal z nami tato i jak patrze na jego zdjecie to czuje ulge ze juz nie cierpi,ze odzsedl spokpjnie.moj tato byl skremowany /zdecydowalismy wszyscy/i dzisiaj wiem ,ze zrobilismy dobrze bo nikt juz go nie pamieta jako staruszka /mial 60 lat ale choroba tate wyniszczyla/o wadze 36 kg,a jeszcze rok temu wazyl 80kg.Ja pamietam wlasnie tate w pelni zdrowia/tzn dlugo nawet podczas choroby wygladal na okaz zdrowia/nawet chemia nie dala rady sobie z pieknymi wlosami taty i stracil wiekszasc ok 3 tygodnie przed smiercia dopiero.Jednego tylko zaluje bardzo ze niezdazylam sie pozegnac normalnie glaskajac go po reku czu jego biednej wychudzonej twarzyczce ,pozegnalam go przez telefoni piec munut pozniej odszedlwiec nawet nie wiem czy mnie slyszal no i dla mnie bardzo wazne jest ze zaopiekuje sie moim synkiem bo teraz juz nie beda samiprosilam o to tate ,mojego synka no i samego Boga i mam nadzieje ,ze wysluchali moich prosb.Bo przeciez inaczej nie czulabym takiego spokoju no i jak tata kilka dni wczesniej mowil ze widzial swojego wnuczka wiec to chyba znak/przynajmniej ja i moja mama w to wierzymy/
Ale sie rospisalam az sie poplakalam chyba mi to bylo potrzebne i przepraszam ,ze musieliscie tan belkot czytac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum