Po tygodniu od chemii nie odczuwam już dolegliwości. Czkawka trwała tylko cztery dni, mam nadzieję, że następny wlew tak samo "przecierpię". Jedyny dyskomfort to lekkie szczypanie w jamie ustnej.
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
No... i już doszedłem do siebie po następnej. Tym razem dzień musiałem spędzić w łóżeczku, czkawka, nadkwasota i refluks męczyły straszliwie. Obyło się bez womitów, ale tak trochę "nyło"... Nie byłem w stanie pić zbyt dużo wody, po prostu taka w temperaturze pokojowej mdliła straszliwie. Dopóki nie wpadłem na genialny pomysł, i lekko jej nie schłodziłem
Cieszę się że masz już za sobą ten wredny czas,, miejmy nadzieję że warto było męczyć się i teraz spokojnie będzie można czekać na kolejne badania.
Rozumiem że to była już ostatnia chemia?
Cześć Gazda.
Dziewiątego lipca mam zgłosić się do kliniki w Gliwicach.
Mam pytanie, czy muszę ze sobą zabrać jakieś maści na podrażnienia, leki do płukania ust itp. czy wszystko mi dają na miejscu?
Siemię warto mieć - łagodzi przełyk, pomaga przy wczesnym odczynie popromiennym. Oliwa również, ale jest ostrzejsza w smaku - w pewnym momencie może być zbyt ostra, podobnie jak olej lniany. No i pije się to w trakcie naświetlań, a nie przed, bo ma łagodzić skutki, a prewencyjnie niestety nie działa. Poza tym - dużo wody. Naprawdę ważne jest dobre nawodnienie organizmu przed leczeniem, i przyjmowanie dużej ilości płynów w trakcie - trzeba wypłukiwać toksyczne produkty rozpadu komórek nowotworowych.
Przepraszam cię Gazda że tak pytam w twoim wątku.
W lipcu mam zgłosić się w Klinice lecz nie mam zrobionej maski, w moim wątku na pytanie kiedy będzie robiona maska odpowiedziała mi VICCTORY lecz ona leczyła się w Szczecinie.
Jak to wygląda w Gliwicach?
Czy będę leżał parę dni w celu zrobienia maski i potem będę musiałsię zgłosić w nowym terminie na naświetlania czy od razu położą mnie na kilka tygodni?
Jest to o tyle ważne że nie ma mnie kto zawieść, na parę dni pojadę swoim samochodem i zostawie go na parkingu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum