Wczoraj miałam scyntygrafię. Wynik dziś lub w poniedziałek. U mnie wszystko w porządku. Czasem tylko troszkę zacisnie mnie w płucach. Mam na to sposób. Piję ciepłe napoje. I od razu lepiej się oddycha.
Już się uporałam ze skutkami ubocznymi. Na to mam całą szuflade leków. Za 300 zł. Najwazniejsze, ze działają.
[ Dodano: 2013-11-07, 01:58 ]
Cała szuflada. W całym swoim zyciu nie zazywalam tyle leków. W ogóle nie zazywałam. Te sa bardzo potrzebne i trzeba je brac i daja wielka ulge.
I tak: Ja się nie użalam nad sobą. Ja tylko Was informuje o skutkach ubocznych i staram się sobie z nimi radzic. Ja nie placzę, staram się trzymać dobrze w tej sytuacji.
Dzis; Ręka, noga, mózg na scianie. O Matko Boska i matko moja swietej pamięci. Mej mnie w swoje opiece. Grzybica w buzi, bol glowy, kaszel, bole lekkie w klatce piersiowej, bóle brzucha i muli mnie strasznie, biegunka a smród w kiblu niemiłosierny i najwieksza atrakcja bóle kosci nóg: stopy, łydki i kolana i uda straaasznie napitalają. Mam leki i biore na to wszystko repete taka, ze hej. Dobrze, ze mam te kule. Pomoc znakomita. Tylko pewnie tej na dole ( Aśka szwagierka) będzie przeszkadzało, ze stukam kulami. A w dooooooopie to mam.
Mikuś, jak nie pomogą leki na grzybicę tam na dole to jest dobry na to sposób sama wypróbowałam jak brałam chemię ,trzeba kupić w Aptece Gencjana – 0,5–2% wodny roztwór fioletu gencjanowego i wysmarować tam będziesz cała fioletowa ,ale pomaga.
Mi tylko to pomagało.
Pozdrawiam i Miłego Dnia
Nika dziekuje za wskazówki. Mam naprawdę znakomity lek i działa w 15 minut. Macmiror Complexs. Rewelacja. I do srodka się go daje przez specjalny aplikator.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum