Na tę chwilę Mikuś, leży w CO w Warszawie i próbują jej zbić obrzęk mózgu aby można było zastosować naświetlania. Byłam u niej wczoraj, ma się (jak na tę sytuację) dobrze i każe przekazać wszystkim cyt. "Będzie dobrze".
Także czekamy i się modlimy, aby w końcu obrzęk odpuścił.
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2014-07-13, 23:05 ] Dzięki za informację. Pozdrów od nas wszystkich dzielną i kochaną Moniczkę.
[ Komentarz dodany przez Moderatora: DumSpiro-Spero: 2014-07-20, 12:23 ] Kolejne, bieżące informacje od Moniki » w jej komentarzach «
Od 5 lipca Monika przebywa w Centrum Onkologii (Warszawa, ul. Roentgena). Z planowanych zabiegów napromieniania mózgu wykonano tylko jeden ponieważ doszło do silnego obrzęku mózgu i radioterapię trzeba było przerwać.
W ostatnich dniach nastąpił niedowład kończyn dolnych i górnych, obecnie więc Monika nie może pisać i samodzielnie rozmawiać przez telefon. Pragnie Wam jednak przekazać, że się nie podda.
_________________ Solve calceamentum de pedibus tuis: locus enim, in quo stas, terra sancta est [Ex: 3, 5]
Monika odeszła wczoraj ok. 22. Byłam u niej jeszcze wczoraj w szpitalu. Wyszłam od niej ok.19. Dużo piła miała apetyt. Była raz nieobecna, a za chwilę pobudzona. Pocałowałam ją na pożegnanie i obiecałam jeszcze ją odwiedzić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum