EwaKol bardzo mi przykro z powodu twojej mamy. Naprawde bardzo mi przykro. Badz dzielna. Na co twoja mama choruje? Wykorzystaj czas jaki ci zostal.....badz przy mamie.
Jagoda, nie wiem, jaka jest Twoja sytuacja życiowa - ale masz spore skłonności do tego, żeby zachorować na to samo, co rodzice. Mam nadzieję, że Cie w szpitalu uświadomiono, że powinnaś zapisać się do poradni genetycznej.
Piszę nie w porę - wiem - ale może później sobie przypomnisz o konieczności regularnych badań.
JaInka dziekuje za rade. Wiem musze sie przebadac...troche sie boje i dlatego to odwlekam. Badalam sie 9 lat temu po mamy smierci i nic nie wyszlo. Mialam problemy zoladkowe i myslalam od razu ze to pewnie guzy na jelicie. Okazalo sie ze to bylo na tle nerwowym. Wybiore sie niedlugo do lekarza i przebadam. Dziekuje wszystkich za wyrazy wspolczucia...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum