no ROMEK fajnie że napisałeś
chociaż troche spokojniejsza jestem
nie porównuje Ciebie do Siebie ale a jak trafiłam przed śiętmi do szpitala nawet nie miałam tyle siły żeby o chodziku iść do łazienki, pomagły mi kobiety po operacjach wszystkie po 70 tce we 3 mi pomagały. ja się po transfuzjach podniosłam i życzę żebyś Ty tak samo podniósł się
w tej chwili dzięki za te kilka słów napisane pomimo wszystkich okoliczności i jeszcze razz buuziak
Romku,nasz Przyjacielu !Nic się nie martw błędami,jak tylko masz krzynkę sił to skrobnij do nas na forum.Ja ,jak i wielu z tego forum zaglądamy tutaj do Ciebie.To tak,jak byśmy odwiedzali Ciebie w domu i to jeszcze z bukiecikiem kwiatków
Jak dobrze i ciepło na serduszku Romku jak widzę Twój wpis!Tak się cieszę, że wykrzesałeś trochę sił. Wiedz, że myślami jestem przy Tobie.Tak bardzo chciałabym móc dodać Ci sił. Ale chociaż mogę się pomodlić o nie dla Ciebie.Pozdrawiam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum