Wyrazy współczucia dla rodziny Romka,
Romku jak spotkasz tam w lepszym świecie mojego tatę to go pozdrów.
Romku twoje wpisy bardzo mi pomogły,wniosły dużo optymizmu.
odpoczywaj w pokoju.
_________________ "Jeżeli do łóżka chorego nie zaniesiecie miłości, lekarstwa nic nie dadzą"
Ojciec Pio
Czuwając całą noc przy mojej mamie zastanawiałam się nad przewrotnością życia. Podczas gdy większość ludzi cieszyła się z nadchodzącego Nowego Roku, część- w zaciszu domowego kąta, przy huku fajerwerków, żegnała swoich bliskich lub (tak jak ja) rozmyślała o nadchodzącym bliskim końcu...
Romku, wierzę, że Tobie jest tam lepiej...
Romeczku,dziękuję za to,że byłeś. Zawsze będziesz w moim sercu i mojej pamięci,Twoja walka i determinacja jest wzorem dla Nas. Dziękuję Ci,za to jaki byłeś. Wyrazy współczucia dla rodziny [*] :(:(:(:(
Do zobaczenia Romku, tam gdzie nic nie boli....
Czekaj, dołączymy do Ciebie i znowu będziesz się z Nami kłócił, śmiał się i żartował, poprawiał, tłumaczył.
Szczęśliwi Ci, którym dane było poznać Cię osobiście.
Znałam Cię tylko wirtualnie, ale moje serce rozpoznało - WIELKI CZŁOWIEK Z CIEBIE!
Nigdy Cię nie zapomnę Romku.
A teraz śpij spokojnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum