Mój nick?
aga- wiagomo od imienia, a h2o - to woda - taką ksywkę miałam przez całe dzieciństwo i studia / od panieńskiego nazwiska Wodzińska / -a jak woda - to podpisywałam się h2o.
Jeszcze do tej pory przyjaciele i znajomi z dawnych lat wołają na mnie woda.
i wszystko jasne
Choć na Zlocie nasza Magda DSS zapytała skąd u mnie taki nic: kmis757 ; kmis czy to od przyprawy , czy tez od mis jak mis nastolatek... A to takie proste (dla mnie oczywiście); zawsze jestem Krzyś miś a 7, 5; to moje ulubione liczby.
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
U mnie podobnie jak u Justyny prosto rozszyfrować
-Kasia od imienia chociaż właściwie powinno być Tereska bo tak mam na pierwsze imię,ale używam go tylko podczas podpisywania dokumentów,po prostu nie lubię go i wszyscy znają mnie jako Kasia,
-C -to pierwsza litera nazwiska
ale mam zaplon
ale napisze ...
tez troche od imienia , 12 lat temu logowalam sie na onecie - dla oldbojow i chcialam cos od ana .. bylo zajete i po probach wyszlo ananav i tak juz 12 lat
Mój nick pochodzi od mojego imienia. Mam na imię Monika a zdrobniale jest Mikuś. Kiedyś tak na mnie mówił przed laty mój były chłopak ...
[ Dodano: 2013-02-10, 00:19 ]
Natomiast avatar jest zupełnie przypadkowy. Poprostu taki sie zmieścił w okienko.
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2013-02-10, 00:40 ] Muszę powiedzieć, że ten awatarek jest bardzo sympatyczny i od samego początku bardzo mi przypadł do gustu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum