Jak tu przyszłam chciałam być anonimowa, by nikt nie wiedział, nikt się nie domyślił.
A jednak się otworzyłam...
Wiecie, ja chyba myślałam, że jak będę próbowała zachować pełną anonimowość, to może to wszystko będzie nieprawda... że okaże się, że mama jest zdrowa.
Avatar... Też tak pomyślałam, już prawie tak nie myślę, że jak go sobie zrobię, to znaczy, że zawitam tu na dłużej. Ale chcę być tutaj jak najdłużej, by mama żyła jak najdłużej...
bo jak bylam mala wołali na mnie Kinusia , uroslam wiec jestem teraz Kina ..a ze klawiatura juz mi pada ze starosci ("c "z kreseczka np juz mi nie wskakuje wcale ), a mój wzrok za palcami czasem nie nadąża to zostało kina
Elsie - to zdrobnienie od mojego imienia Elżbieta.
A teraz (szczególnie w tej sytuacji jakiej jestem) - to taka trochę ze mnie "Mądra Elsie".
w759.wrzuta.pl/audio/462nhmdfTR3/madra_elsie
Czasami zaczynam sama siebie pytać - kim jestem...
a mój nick to moje imię przedłużone nieco o jedną literkę a cyfry to dzień i miesiąc moich urodzin
[ Dodano: 2013-06-02, 22:12 ]
pomyłka to nie miesiąc urodzin
Tak naprawdę to sama nie wiem czemu ta jedynka
przekonana byłam, że mam 06 haha
<pokręcona>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum