Dzięki anettus A co u was ?
[...] [wydzielone do tego posta]
DSS mam pytanko - co robisz, że jestes taka szczuplutka ? Ja nijak nie mogę się pozbyć wstrętnych fałdów :( Pozdrawiam
Witaj Nadziejo Miło mi, że do mnie zaglądasz. W imieniu mamy dziękuje za trzymanie kciuków Mam nadzieje, że u twojej mamusi też bedzie wszystko dobrze. Może jakoś podstępem byś te wyniki mamusi na chwilkę drapnęła ? Oczywiscie żartuję, jesli twoja mama nie chce ich pokazywać to nic na siłę. Chociaż przyznam się szczerze, że na początku pokryjomu podczytywałam wyniki mamy, bo też je ukrywała A jak juz się przyznałam do tego to nawet do gabinetu z nią wchodzę w czasie wizyt. Mama się śmieje ze mnie, że jestem szpieg z krainy dreszczowców Pisz kochana jak najczęściej, znajomość onkologii nie jest wcale koniecznie potrzebna. Pozdrawiam Ciebie i twoją mame PS - ślicznego masz synusia. Ja mam córeczke w wieku 18 miesięcy, a ile ma twój szkrab ?
Przepraszam umknoł mi ten post :(
Co do synusia ma teraz 16 miesiecy skończone i dziękuję za komplement Na zywo jest małym "przebojowcem" to jedyna osoba która potrafi choć na chwilę oderwać mnie od szarej rzeczywistości
Mój dziadziuś odszedł dziś o godzinie 17.45. Kolejna ofiara raka. Zmarł spokojnie, we śnie. Przynajmniej już nie cierpi........... Tak strasznie mi żal . Był wspaniałym człowiekiem. Łzy zalewają mi klawiaturę, więc przepraszam za ewentualne błędy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum