nie ma takiej miary Basiu czekamy na badanie PET męża martwię się bardzo bo wyniki krwi są złe przy stabilnym obrazie TK do tego doszła depresja której mąż nie chce leczyć a ja na to nie mam wpływu znasz Basiu mojego małżowinka zobaczysz go na zlocie bardzo się postarzał
Anelio ja wyglądam troszkę inaczej jak na fotkach które dodałam bo P. doktor okulistka uraczyła mnie okularami do chodzenia ale fotkę dodam
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
ja nie paliłam 9 lat i co ? wróciłam do nałogu , choć żucenie palenia dla mnie to żaden problem ale nie chce wróciłam do palenia na radioterapii jak leżałam 6 tygodni w szpitalu mój doktorek jak złapał mnie na papierosie to tylko powiedział ja tego nie widziałem i nie chce o tym wiedzieć to jakaś masakra P. Marzeno ( tak mam na imię )
[ Dodano: 2012-04-28, 23:34 ]
PET 8 maj tak że na zlocie nie będzie wyników
[ Dodano: 2012-04-28, 23:36 ]
ło matko ale wpada błąd straszny żucenie - sory rzucenie nie widziałyście tego
Witam Soniu i Wszystkie piszące.
Dałyście mi dylemat "włosowy ".
. Mam małego "baranka "na głowie ,biję się z myślami coś z tym fantem zrobić.Jakoś brak mi zdecydowania.Puki nie zachorowałam miałam blond włosy.
Teraz jestem szatynką.Kiedyś przerobiłam całą gamę kolorów, jakoś brak mi zdecydowania na te chwilę.
tak jakoś mnie naszło jak zrobię włosy to się pokarzę raz jeszcze , obecnie mam śliwkową oberżynę może zostanie może nie ale na pewno dojdą refleksy jeszcze nie wiem jakie będę myśleć jak zasiądę na tronie mam super fryzjerkę
[ Dodano: 2012-04-29, 21:22 ]
Gusia napisał/a:
Co ja czytam Sonia21 - Marzena Ty palisz? Nie wierzę .
Gusia, dlaczego nie wierzysz ?
[ Dodano: 2012-04-29, 23:42 ]
Dobranoc Wszystkim czas spać
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum