dzisiaj byłam z moją pracodawczynią i jej dwuletnią córcią u pedodonty było piłowanie ząbków , wielki krzyk i żal że ciocia ( czyli ja ) pozwoliła zrobić dziecku krzywdę , jak oni teraz te dzieci męczą ...
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
i bardzo się cieszę
siedzę jem nie zdrowo myślę o Uli , popijam wino , oglądam straszny film , w poniedziałek pozwolę sobie na odrobinę szaleństwa idę do fryzjera wydać kasę i troszeczkę się zmienić
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
zawsze farbowałam się sama mam śliwkową oberżynę i krótkie włosy a teraz zrobię sobie balejaż , kurde trochę mi szkoda kasy ale mam zamiar poprawić sobie wizerunek
Stanisław Jachowicz
zawsze farbowałam się sama mam śliwkową oberżynę i krótkie włosy a teraz zrobię sobie balejaż , kurde trochę mi szkoda kasy ale mam zamiar poprawić sobie wizerunek
i bardzo dobrze ,najwazniejsze dobre samopoczucie
_________________ Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
— Paulo Coelho
Często tak jest, że jest "szkoda kasy" ale później jak zobaczysz efekt to już o tym się nie myśli a co najśmieszniejsze to chciałoby się jeszcze zostawić jakieś dodatkowe "drobniaki" w podziękowaniu
P.S. a foteczkę jakąś wrzucisz po wyjściu od fryzjera ?
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
dzięki Basiu może mi się poprawi ostatnimi czasy myślę dużo o Uli chorobie mojej i męża i jakoś mi smutno , bardzo cieszę się na zlot zobaczymy się i poznamy nowe osoby
idę na f...ę zaraz wracam czekam na wpisy
Stanisław Jachowicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum