Witaj Anelia,
u nas strasznie leje deszcz a jak leje deszcz to jest smutno , małżowinek śpi , synuś też a ja sobie tak siedzę z Wami ale długo nie wytrzymam , jestem zmęczona psychicznie z Ulą coraz gorzej rany zaczęły się otwierać i leje się z nich jutro tam jadę bo z rodzinką nie można się dogadać telefonicznie w ogóle nie rozumieją co się do nich mówi
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
jeszcze nie ale mówiłam , że jak nie zadzwonią dzisiaj to niech jadą bo Ule musi obejrzeć lekarz , Ula ma przyklejony ostatni plaster przeciwbólowy i koniec nie będzie miał kto wypisać .
Oni kompletnie nie odnajdują się w tej całej sytuacji , kompletnie nie myślą jak zadzwoniłam żeby dowiedzieć się coś więcej to powiedzieli że bez zmian a na otwarte lejące się rany kupili sudokrem
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Mam nadzieję, że uda Ci się "rodzinkę" ustawić do pionu i nie będzie Cię to kosztowało utratą sporu nerwów !
Pozdrów Ulę
[ Dodano: 2012-04-25, 19:00 ] sonia21, dobry wieczór
Aż boję się zapytać jak minął Ci dzionek, bo wczoraj wspomniałaś, że masz w planie na dziś rozmowę z rodzinką Uli Pewnie nie należało to do łatwych rozmów
A jak Twój mąż się czuje ?
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Dobry wieczór zaraz przekaże Wam wieści od Uli , pozdrawia Was wszystkich z całego serca i przesyła buźki
Ula od dziś miała być w hospicjum stacjonarnym P. doktor przyjęła ją bardzo serdecznie , porozmawiała , przejrzała całą dokumentację medyczną i zaproponowała opiekę hospicjum domowego , Ula była szczęśliwa że jeszcze będzie w domu a i rodzinie ulżyło i ja jestem spokojna że Ula będzie pod fachową opieką 1 raz w tygodniu wizyta lekarza co drugi dzień wizyta pielęgniarki będą robić opatrunki na te rany w razie czego będzie tlen . Teraz jestem na prawdę spokojna że spełniałam życzenie mojej kochanej Uleńki
Stanisław Jachowicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum