Witaj Justyś
ten PET będzie mi spędzał przez tydzień sen z oczu bo nie jestem najlepszej myśli obym się myliła Justyś piękne dzięki za kciuki idę do deski z prasowaniem ale będę zaglądać do Was
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
No i po co się tak męczyłam, Sonia z rozpędu wszystkim prasowanko by odstawiła
czemu nie jak prasuje to lecą te i tamte bo nie cierpię prasowania ale dzisiaj z tego nici bo włączony piekarnik robię schabik do chlebka no i musiałam wyłączyć żelazko bo korki nie wytrzymały napięcia
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
[ Dodano: 2012-05-14, 00:01 ]
w sobotę jadę do Lelowa na grób Uli , spoczywa w grobowcu rodzinnym razem z rodzicami , pogrzeb odbył się w mienioną sobotę o godzinie 11 ,
dobranoc .
Stanisław Jachowicz
Dobry wieczór
dzisiaj byliśmy z małżowinkiem na grobie Uli , upłakałam się strasznie ciężko mi się pogodzić z tym , że Ula odeszła że nie ma jej kolo mnie , że nie mogę do niej zadzwonić , jedyna pociecha w tym , że moja Kochana Uleńka nie cierpi
Wyników małżowinka jeszcze nie ma dalej jest w Gdańsku na konsultacji , ja jadę w poniedziałek do onkologa mam kontrolę .
Stanisław Jachowicz
Byłaś,zobaczyłaś i jak kto toś powiedział ( nie ja ) a życie toczy się dalej.
Zostało Ci teraz dbać o swego kochanego mena i oczywiście o siebie.
A twoja koleżanka Ula na zawsze i tak pozostanie w Twoim sercu tego Ci nikt nie odbierze.
Pozdrawiam.
[ Dodano: 2012-05-19, 20:32 ]
przepraszam,to ,ktoś powinno być wybacz
Ciężko mnie jest cokolwiek sensownego napisać ...
Te chwile są nieuniknione, niestety
Ból, smutek, tęsknota - okropne uczucie ale z czasem będzie troszkę lżej żyć z tym.
agamaz napisał/a:
A twoja koleżanka Ula na zawsze i tak pozostanie w Twoim sercu tego Ci nikt nie odbierze.
sonia21,
I my zapamiętamy Uleńkę
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum