Soniu...długo zbierałam się, żeby coś napisać...
Kiedy Ula odeszła byłam w szpitalu na operacji...Nie miałam internetu ale jakoś tak myślałam czy coś nowego wpisałaś w wątku Uli. O tym co się stało powiedziała mi Anelia dzień później. Ciężko było mi uwierzyć, że to już...że nie będzie nic więcej....Nadal nie wiem co napisać. Poza tym , że jesteś wspaniałym człowiekiem... że wciąż wracam do wątku Uli, i że na zawsze zostanie w mojej pamięci... razem z Tobą...wzór przyjaźni...pomimo wszystko...na dobre i złe...
ściskam Cię mocno...
nie chce mi się pisać , mam doła dużo myślę o Uli i czy zrobiłam wszystko , czy czegoś nie zaniedbałam ? jest cholernie ciężko , ciągle widzę uśmiechniętą twarz Uleńki ...
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
U nas dzisiaj brzydka pogoda , przechodziły deszcze a jutro ma być nie lepiej całą niedzielę przesiedziałam w domu nie chciało mi się nigdzie wychodzić lenistwo totalne a jutro do pracy i od nowa i w kółko to samo , czekamy na usg męża szyi , dni płyną jest mi smutno i ciężko
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Soniu, to nie lenistwo, ale zobojętnienie, niemoc.. tak wpływa.
Minął rok jak moje Słoneczko odeszło, a ja dalej tkwię w zawieszeniu, czas dla mnie zatrzymał się i tak wegetuję. Jakby wstąpiła we mnie niemoc, a czas wcale nie leczy ran, to nie jest prawda. Wręcz potęguje tęsknotę..... i tak czekam i tak bardzo, bardzo jest mi samej źle....
Piszę to bo wiem co czujesz.
Pozostają tylko pytania dlaczego bardzo dobrzy ludzie są zmuszeni do odejścia, a wyludki społeczeństwa żyją !
_________________ "Odnajdź w sobie zalążek radości, a wtedy radość pokona ból"- R. Campell
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum