wiesz agamaz, wiedziałam , że Ula odejdzie , że jej nie będzie ale nie przypuszczałam , że ten dzień nadejdzie tak szybko , tak nagle tak niespodziewanie ....
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
każdy,kto choć jeden raz zetknął się z osobą chorą a bliską jego sercu(tak bardzo chorą ) zdaje sobie sprawę,że ten dzień nadejdzie.Lecz nikt z nas nie chce do swojej świadomości dopuścić tego ,że to w końcu nastąpiło
To jest trudne do zaakceptowania
Dzisiaj jest miesiąc jak odeszła moja Uleńka znowu się upłakałam powspominaliśmy z małżowinkiem troszeczke ale bardzo źle to na mnie działa , łzy płynęły jak grochy .....
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
w środę jedziemy na usg szyi węzły są wyczówalne palpacyjnie i nie trzeba jch szukać , do środy żyjemy stresem nie skończy sie to chyba nigdy badania , badania i badania ciągle coś i tak w kółko znowu wpadam w dół głęboki czarny dół , dobrze że jutro idę do pracy , wolne się skończyło i bardzo dobrze bo nic nie robiąc można oszaleć .....
Stanisław Jachowicz
Soniu minął rok jak odeszło moje dziecko w dalszym ciągu nie mogę się z tym pogodzić
Czasami jak czytam wypowiedzi na forach ,to gryzę paluchy co by nic nie napisać swoich przemyśleń/wniosków
Bo w niektórych wypadkach/przypadkach -wszystko takie samo -zmierza do jednego
Przepraszam jeśli kogoś uraziłam
[ Dodano: 2012-06-13, 20:38 ]
Już po wizycie w odpowiednim wątku, ponieważ nie wiem co pisać merytorycznie, to tu piszę, tzn... tulę ...
I czekam z niecierpliwością razem z Tobą na opinię ekspertów
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
wczoraj byłam na MR wątroby teraz tydzień stresu , dół nie mija ciężko mi bardzo , ciężko nie potrafię się ogarnąć nie wiem co dalej będzie jak będzie jak długo to potrwa , mam wizytę u psychologa nie poradzę sobie sama nie potrafię zawsze myślałam pozytywnie teraz nie potrafię mam czarne myśli , że będzie nawrót choroby , że przerzut , ze chemia co dalej ............
Stanisław Jachowicz
Witaj Justyś
małżowinek właśnie się położył , najlepiej topić smutki w alkoholu , ochlać się i gadać jak to jest źle narzekać i zemścić na wszystkich i na wszystko , no cóż może to i lepiej zalać sutki alkoholem i iść spać a rano wstać jak gdyby nigdy nic ..........
Stanisław Jachowicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum