no cóż Justyś , wczoraj miałam trochę czasu przed badaniem MR i poszłam do Kaplicy szpitalnej i wróciły wspomnienia / myśli u ryczałam się znowu każde wspomnienie o Uli to ogromny ból a co nie którzy nie potrafią docenić tego co mają nie potrafię tego zrozumieć nie umiem bo jeżeli ktoś ma podane wszystko na tacy to czego jeszcze chcieć a może ja źle coś robię może nie powinnam wszystkiego załatwiać , może powinnam to olać i zacząć dbać i myśleć o sobie ? ......
a co nie którzy nie potrafią docenić tego co mają nie potrafię tego zrozumieć nie umiem bo jeżeli ktoś ma podane wszystko na tacy to czego jeszcze chcieć
Myślę, że im jest po prostu za dobrze.
Niektórzy ludzie potrafią docenić to co mają, dopiero ewentualnie wtedy gdy stracą to co mają.
Soniu, dzień dobry
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Najgorszą z metod życia jest udzielanie rad...dlatego staram się nie doradzać, nie nakazywać...
Niekiedy myślę że odrobina zdrowego egoizmu jest najlepszym lekarstwem na cały nasz mentalny bałagan, staramy się przychylić nieba całemu światu, nie zwracając uwagi na fakt, że od tego przychylania, niebo wali nam się na głowę...
5 lipiec zbliża się wielkimi krokami wizyta u laryngologa i wycięcie migdałków , oczekiwanie na wyniki his-pat no i oczywiście stres , w piątek w drodze do Gazdy zahaczyliśmy o Alwernię i wypiliśmy pyszna kawkę u naszego Romana , ogród widziałam na własne oczy jest piękny , wróciły wspomnienia o zlocie aż żal było odjeżdżać
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Trzymamy Soniu, trzymamy ... zaciskam do zsinienia
Soniu, ja i upały - znośnie , dziś nie byłam w pracy, to nie mogę marudzić, że mnie bardzo przeszkadzały. Choć tej parności i oblepienia to nie lubię
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum