poniedziałek się ochłodził i chwała mu za to , dzisiaj po godz.15 nie wytrzymałam napięcia w związku z czekaniem na wiadomości ze szpitala i zadzwoniłam i oczywiście klapa nic jeszcze nie wiadomo ale Pani była tak grzeczna , że poinformowała mnie o tym że jeżeli przychylą się do przyspieszenia terminu i na cito to będzie to szybki termin , pięknie podziękowałam i rozłączyłam się i jutro od nowa i tak dalej i tak dalej ja to nazywam " czekaj tatka latka "
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Soniu to czekaj tatka latka to dobre powiedzenie,bo tak to się u nas niestety w większości przychodni/szpitali odbywa.
Mój mąż po zawale dostaje termin badania za 8 miesięcy-
i tu masz rację Basiu bo to sobota i niedziela Andrzej będzie na kaszce , budyniach i kisielu a ja będę opychać się ciastem może znowu będzie z galaretką
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum