dziękuję bardzo , Andrzej bardzo źle zniósł zabieg , jutro skoro świt jadę z córcią podrzuci mnie samochodem bo dostać się tam nie łatwo tz. bo to na takim zadupiu ,
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Soniu .
Czytałam w wątku merytorycznym co napisałaś o operacji.
Nie denerwuj się na zapas.Musisz niestety uzbroić się w cierpliwość.A tą mamy wszyscy już chyba wyćwiczoną.Pozostaje z pokorą czekać na wyniki.
Pozdrawiaj męża
Witaj Marzenko
Myślę że już trochę odpoczęliście po usunięciu migdałków i wszystko wraca do normy, tego właśnie serdecznie życzę.
Mam nadzieję że Andrzej jest już w lepszej formie, a Ty zjadłaś ciacho za Niego...
Pozdrawiam serdecznie
Andrzej jest cały czas na Ketonalu , gardło opuchnięte ciężko oddychać , najlepiej jest na siedząco , płukanki z szałwi , rumianku , wody utlenionej ta ostatnia najlepsza od wczoraj dopiero teraz śpi spokojnie , wczoraj rosołek z lanymi kluseczkami dzisiaj bułka maślana w mleku , serki homogenizowane , jogurty poszły na bok jest po tym zgaga wczoraj wieczorem była gorączka 38 ale antybiotyk zaczyna powoli działać dziś gorączki nie mam ,
pomalutku do przodu
Romku o tym ciachu to ja mogę sobie pomarzyć nawet kawkę pije po kryjomu żeby smaku mu nie robić
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
No nie wiem agamaz kurcze tak na prawdę już nie mam pomysłu co Andrzejowi szykować na posiłki dziś zjadł trochę rosołu a tak to tylko pije wodę i nic więcej tej wody też nie za wiele
Stanisław Jachowicz
Sonia przecież wiadoma sprawa,że schabowego jeszcze jakiś czas nie zje .Teraz wszystko przez jakiś czas miksowane.
Małymi kroczkami i w domu już będzie ok.
Pewnie jutro już wypiszą ze szpitala.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum