mam problem może wiecie czy po usunięciu migdałków można stracić smak ? jeżeli tak to na jak długo ? nic nie mogę znaleźć w necie , małżowinek w ogóle nie ma smaku nic nie czuje ? przez to nie chce jeść no kurcze katastrofa
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
wynik jest ale nie odebrałam jakoś tak wyszło coś nie miałam chęci i jakoś nie byłam ciekawa , coś mnie dzisiaj naszło tak właściwie to nie wiem co , jestem bardzo zmęczona nie mogę się ogarnąć i pierwszy raz za cały okres leczenia boję się wizyty kontrolnej a przecież dobrze się czuję , tylko ten strach wewnętrzny jest mi bardzo ciężko
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
W poniedziałek muszę odebrać ten wynik bo we wtorek wizyta , Justynko gra z Tobą w skojarzenia to świetna zabawa , u mnie strasznie pada ale powietrze zrobiło się takie świeże , jest troszkę wiaterku jest nie źle , kontem oka oglądam olimpiadę ...
Stanisław Jachowicz
Masz prawo tak się czuć, po tym co przechodzisz, to nic dziwnego.
Pamiętaj, że jutro wstanie nowy dzionek, który przyniesie lepsze samopoczucie.
Wyciągaj walizki i koniecznie jedź na wakacje. Bardzo potrzebujesz wytchnienia...
_________________ "Odnajdź w sobie zalążek radości, a wtedy radość pokona ból"- R. Campell
Wyciągaj walizki i koniecznie jedź na wakacje. Bardzo potrzebujesz wytchnienia...
nawet wakacji mi się odechciało , wszystko u mnie jest na " nie " jak u dwulatka jeszcze tak nie miałam , miałam doła strasznego doła kiedyś wyszłam z tego ale to co teraz jest to nie dół to jakaś nie moc , jednym słowem wszystko olałam , przestało mi zależeć nie wiem , wszystko się pochrzaniło jakaś katastrofa ....
Stanisław Jachowicz
Wasze kciukasy mężusiowy pomogły to i mnie pomogą ale w dalszym ciągu boję się odebrać ten wynik a nigdy tak nie miałam no cóż tak czy siak trzeba się z tym zmierzyć
Seteczko napisz co u Ciebie tylko nie jednym słowem
Seteczko miło Ciebie widzieć
Stanisław Jachowicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum