teraz to się śmieję z tego ale jak tato za ucho odprowadził mnie do kościoła a potem łyżwy zostały zabrane to do śmiechu mi nie było a żeby mi głupie myśli do głowy nie przychodziły typu wyjście bocznymi drzwiami to na ofiarę dostawałam tyle żeby mi na wypożyczalnie nie wystarczyło no i tatulko mnie usadził w kościele na łąweczce
[ Dodano: 2012-07-30, 18:03 ]
Dzień dobry wszystkim
właśnie popijam kawę i jestem wkurzona wynik Andrzeja jest , wrócił do pracowni his-pat a my nie możemy go odebrać a to dlatego że materiał wysyłał szpital i szpital ma odebrać a odbierają w piątki no i sobie czekamy w pełnym napięciu , to jakiś koszmar w końcu to są nasze migdałki tym bardziej laryngolog nie chce oglądać tych wyników jakaś katastrofa
a ja byłam sobie dzisiaj na scyntygrafii kości wynik do odebrania w piątek po godz. 14 w końcu wyjaśnią się moje bóle kości mam nadzieje
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
tak sobie wymyśliłam , że jutro pojadę i spróbuję ten wynik odebrać a nuż się uda bo bardzo mnie korci żeby spróbować jakoś nie mogę sobie miejsca znaleźć
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
sonia, wiesz u Nas było też tak samo, ale po wynik sami pojechaliśmy i Nam go wydali.
Więc jest opcja, że jutro jak pojedziesz to wynik będziesz miała.
To czekanie może doprowadzać do szału, jeszcze jak wiadomo, że już wynik jest.
Masz jeszcze jedną opcję. Dla pewności zadzwoń, powiedz że chcesz odebrać wynik, wtedy już na pewniaka jedziesz.
_________________ "Odnajdź w sobie zalążek radości, a wtedy radość pokona ból"- R. Campell
nawet nie wiecie jak bardzo miło się pomylić oczywiście na korzyść naszą oby więcej takich pomyłek teraz tylko jeszcze moje wyniki i możemy spokojnie jechać na wakacje
Stanisław Jachowicz
Tak elu1 w piątek odbiorę wyniki a we wtorek kontrolna wizyta u onkologa i wyciągam walizkę i jedziemy sobie odpoczywać i nabierać sił , trzeba się dotlenić bo nasze tu zagłębiowskie powietrze jest ciut brudne
Chciałabym u wszystkich czytać takie wieści jak piszę u siebie przesyłam wszystkim .
Stanisław Jachowicz
[b]Dobry wieczór Sonia[/b]
Bardzo dobre wiadomości od Ciebie jedne nerwy z głowy.
Za chwilkę będziesz się relaksować na wakacjach.Tylko jeszcze musisz zaliczyć swoje wizyty.Będzie ok
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum