dzisiaj od samego rana pada i pada no ale cóż ponoć od czwartku ma być poprawa pogody przynajmniej tak mówią a czy im się to sprawdzi to jeden wielki znak zapytania no i sobie tak siedzimy u naszego Gazdy a On nas dobrze karmi tak więc wrócimy do domu z okrąglutkimi brzuszkami maluszków jeszcze nie widziałam jakoś mi tak nie po drodze do ich pokoju
Pozdrawiamy serdecznie wszystkich i przesyłamy buziole
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
już jesteśmy w domu , dwa tygodnie spędzonych cudownie wakacji , w drodze powrotnej odwiedziliśmy naszego Romana , wiecie jak nam Roman odmłodniał , pogadaliśmy sobie troszeczkę , odpoczęliśmy przy kawce i ruszyliśmy w dalszą drogę tak więc czas wrócić do rzeczywistości
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
jakoś zdarza mi się bardzo rzadko wpadać do Was , przepraszam wszystkich za moją notoryczną nieobecność ale wracam późno z pracy i jestem tak padnięta , że nawet nie chce mi się odpalać kompa , buziole dla wszystkich spadam spać jutro wstaje o 4. 30 rano trzeba odpocząć
Stanisław Jachowicz
pozdrawiam wszystkich i przesyłam buziole spadam spać bo jutro do pracy , szczęśliwa z tego powodu nie jestem no ale cóż trzeba coś robić i zarabiać kasę
Stanisław Jachowicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum