Hejka
wpadłam na chwilkę , u mnie ok właśnie piłuję paznokcie mam tak wymoczone dłonie , że po pracy mogłabym biegać na blok operacyjny pracuję z bardzo fajnymi ludźmi jest ciężko ale spoko buziole i pozdrowienia
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Dzień dobry wszystkim w końcu miałam wolne piątek sobota niedziela odpoczęłam i mogę troszeczkę podejrzeć co u Was
[ Dodano: 2012-10-07, 21:35 ]
Właśnie położyłam farbę na włosach kolor bakłażan , doprowadziłam paznokcie do jako takiego wyglądu , w wolne dni odpoczywałam w Żegiestowie , była ładna pogoda a jutro do pracy
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
O d momentu zamknięci wątku " Historia Uli " nie miałam na tyle odwagi żeby wrócić do tego tematu , 10 października minęło 5 miesięcy jak Ula odeszła . Dzisiaj wspominaliśmy z małżowinkiem Ule i znowu polały się łzy , zbliża się Święto Zmarłych a ja wciąż widzę jej uśmiechniętą buzię i pamiętam ostatnią rozmowę z nią w dniu jej śmierci chyba mam znowu doła .....
Stanisław Jachowicz
wczoraj i dziś miałam wolne udało mi się wydębić od szefowej ale opłacało się dzisiaj mieliśmy gości córcia przedstawiła nam swoją miłość fajny chłopak ponoć przyszły zięć
Stanisław Jachowicz
No to bacznie mu się przyglądaj, bo tak naprawdę matka zawsze czuje czy kandytat jest odpowiedni, nawet jak pozostałe strony w to nie wierzą ...
Pozdrowienia i buziaczki
naprawdę matka zawsze czuje czy kandytat jest odpowiedni, nawet jak pozostałe strony w to nie wierzą ...
Akurat moja Mama by się pomyliła. Brat się uparł, ta, nie inna. I są świetnym małżeństwem.
Soniu córce życzę, aby serce prowadziło, a rozum rozpoznawał.
Udanego dnia
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum