Dobry wieczór
no i jestem , najpierw piszę tu a potem w merytorycznym
mammografia wynik jest OK nawet załapałam się na jutro do onkologa z moimi nogami
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
moje nogi , Twoje nogi ech te nasze nogi teraz poważnie stwierdzona zakrzepica żył bez badania specjalistycznego tylko wywiad i na macanego , że tak się wyrażę leków zero byłam zszokowana tylko zmiana hormonoterapii ,
po odejściu naszej onkoloszki która nas prowadziła przez trzy lata nasze leczenie podupadnie nowa P. doktor to już nie to samo , dostałam wytyczne zrobienie badania Doppler ale prywatnie , P. doktor nie dała skierowania no cóż trzeba wyłożyć kasę dostałam L4 do 11 stycznia i w tym dniu mamy terminową kontrolę ja i małżowinek a nowość jest taka , że w szpitalu w którym się leczymy otworzyli oddział hematologi ponoć wyposażenie i te inne sprawy to jak z kosmosu tak że małżowinek będzie leczony na hematologi nie widziałam ale zaprzyjaźnione pielęgniarki widziały i powiedziały no cóż onkologia w Częstochowie rozwija się .
Nie jestem wstanie napisać nazwy nowego leku bo recepta nie do odczytania , leki będą dopiero jutro apteka musiała zamówić .
Tyle Kochani nowości ,
pozdrawiam cieplutko
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Ja - zgodnie z tradycją - idę do NOT-u......znaczy na Nocne Oglądanie Telewizji.
O ile szan. sąsiedzi dadzą, albowiem wykluł mi się za ścianą dyskomłot, nie wiem czy mi telewizora nie zagłuszy.
Mam w planie obejrzeć filmy czekające w kolejce i po raz 20-ty " Awatar "
_________________ Człowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
Na razie jestem w pracy, ale podobnie jak Zojka, będę na białej sali, a ściślej kolorowej nie wiem czy dotrwamy do północy, w razie czego od czego są BUDZIKI
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum