buziole dla wszystkich jutro wyruszamy w podróż do Częstochowy na badanie TK klatki piersiowej i j. brzusznej to znaczy małżowinek ma badania a 8 lutego z wynikami do nowej P. onkolog zobaczymy jak to będzie ????
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
no i po badaniu , wyniki będą w czwartek a w piątek wizyta u lekarza , odwiedziłam koleżankę , która leży na nowo otwartym oddziale hematologi oczywiście nie weszłam tam Ania wyszła na zewnątrz na moment i to czego się dowiedziałam to jest makabra raczej chyba nie powinnam tego pisać publicznie ....
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Jestem taka zła , że nie wiem co zaraz zrobię tyle się naklepałam w dziale krwiotwórczym cały opis TK k.p i j.b i m m . mammografii kończyłam już i klepłam sobie dwa razy na spację i wszystko mi zniknęło achchchchch , jutro muszę od nowa ale dopiero wieczorem bo idę do pracy
Stanisław Jachowicz
Spokojnie Marzenko... też czasem tak mam i wiem jakie to denerwujące... a ponowny tekst postu czasem wydaje się już nie taki sam i to zlości dodatkowo Miłego wieczorka
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Proponuje kopiowanie tekstu co kilka zdań. Też zdarzały mi się takie incydenty jak Tobie gdzie płakać się chciało ze złości jak pisałam 10 minut a nagle wszystko szlak trafił, dlatego zawsze jak pisze więcej to kopiuje i w razie "w" mogę wkleić to co napisałam
_________________ Są chwile, by działać i takie, kiedy należy pogodzić się z tym, co przynosi los. /Coelho Paulo/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum