Jestem taka zła , że nie wiem co zaraz zrobię tyle się naklepałam w dziale krwiotwórczym cały opis TK k.p i j.b i m m . mammografii kończyłam już i klepłam sobie dwa razy na spację i wszystko mi zniknęło
Soniu, następny razem wciśnij "Ctrl"+"z", są to klawisze skrótu do COFNIJ (cofasz wykonane działanie). Np. napisz A, i wciśnij te klawisze (ctrl+z) i cofniesz napisanie litery A. To działa przy każdym działaniu.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
JustynaS1975, bardzo dziękuję będę wiedziała na przyszłość jutro będę klepała to wszystko jeszcze raz , dzisiaj byłam w pracy jestem po 12 i już mi się nie chce , teraz to tylko relaks
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
z polecenia mojej onkoloszki wczoraj byłam u okulisty , jeszcze nigdy tak długo nie miałam badanych oczu . Okazało się że Tamoxifen nie tylko wywołał u mnie zakrzepice żył ale również uszkodził mi oczy , dobrze że skończyło się na wysuszeniu i na uczuciu ciągłego piasku w oczach , całe szczęście , że nie poszła siatkówka a nie wiele brakowało .
Dostałam okularki do czytania i do komputera robię dwa w jednym i na stałe sztuczne łzy , krople zostały wybrane przez okulistkę i nie można ich zamienić na inne oraz maść na noc z witaminą A no i mam to brać na stałe skutki uboczne jakie wywołał Tamoxifen nie cofną się tak wyraziła się lekarka a jak sprawdziłam ile te kropelki kosztują to jest jakaś masakra 48 zł za flaszeczkę 10ml dziś mam wolne idę do biura odebrać umowę o pracę i z tego powodu jestem szczęśliwa
pozdrowionka
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum