Jak u Ciebie?
Co z nogą?Mam nadzieję ,ze ból towarzyszący zakrzepicy ustąpił.
Wszyscy trzymamy kciuki.
Dajesz radę.......
Całuski i cały worek dobrej energii przesyłam.
u mnie ok duzo odpoczywam, leżę, oszczędzam sły, nogi jeszcze bolą i za bardzo chodzić nie mogę ale poboli i przestanie.
Wysyłam buziaczki dla każdego z osobna
syla127 i my dla Ciebie też wysyłamy moc buziaków, kupę dobrej energii i wszystkiego naj. Odpoczywaj kochana, zakrzepica w końcu odpuści, w co wierzę i w końcu staniesz na nogi i wybierzesz się chociaż na mały spacerek na początek. Ściskam
Dziewczęta czuje się słaba, byłam wczoraj w szpitalu na przetaczaniu krwi bo bardzo miałam złe wyniki, dziś wypisałam się na własne żądanie. Za tydzień chemia, i tak od szpitala do szpitala.Już zaczyna mnie to męczyć
syla127,
Kochana, strasznie Cię to choróbsko męczy. Nie poddawaj się, wiem, że takie złe samopoczucie, osłabienie człowieka dobija, może po przetoczeniu nabierzesz trochę sił, czego Ci bardzo życzę.
ahhh moje dobre duszki tak sie cieszę ze jesteście
[ Komentarz dodany przez Moderatora: marzena66: 2017-02-02, 17:13 ] Jesteśmy kochana cały czas i zawsze czekamy na Twoje wpisy, mogą być nawet buźki.
Trzymaj się dzielna dziewczyno
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum