u mamy lekarz stwierdził rak płuca,wątroby z zajęciem węzłów
u mamy lekarz stwierdził rak płuca,wątroby z zajęciem węzłów powiedział nam wprost że nie ma szans. Mama leży pod tlenem w szpitalu była w czwartek w gliwicach na konsultacjach kazali wykonać biopsję węzła i odesłali z powrotem. Wynik biopsji ma być 30 tego - czy to normalne, zeby tak długo czekać. Poradźcie mi co mam robić, by niczego nie przegapić i zrobić wszystko co sie da dla mojej mamy.
Bardzo mi przykro,że u Twojej Mamy wykryto nowotwór w tak zaawansowanym stadium, kiedy są już przerzuty.Najważniejsze jest, by jak najmniej cierpiała i godnie przeżyła ten czas, ciesząc się obecnością bliskich.
Na tym forum na pewno znajdziesz pomoc merytoryczną, ale również duchowe wsparcie w czekających was teraz trudnych chwilach.
Pozdrawiam serdecznie i życzę dużo sił w walce z tą okrutna chorobą.
Agnieszka
była w czwartek w gliwicach na konsultacjach kazali wykonać biopsję węzła i odesłali z powrotem. Wynik biopsji ma być 30 tego - czy to normalne, zeby tak długo czekać
oczekiwanie na wynik hist-pat ok. 2 tygodni jest całkiem normalne
Wróciłam od mamy ze szpitala jej stan sie bardzo pogorszył bardzo ciężko oddycha i jest sina na twarzy. Wczoraj zmarła siostra mamy i ktoś życzliwy mamie o tym powiedział to ja całkiem dobiło. Zadzwoniłam do siostry do Niemiec żeby szybko przyjeżdzała. Lekarz pozbawił mnie złudzeń, modlę sie tylko zeby nie cierpiała i odeszła spokojnie.
Mnie też lekarka pozbawiła złudzeń w sprawie mojego Taty: rak płuc, za zajęciem węzłów chłonnych, rozsiany..., ale walczymy i dopóki życie trwa jest nadzieja...nawet, jeśli można liczyć tylko na cud, to walczcie.
Trzymaj się ciepło
_________________ "W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca..." - Paulo Coelho
----------------------------------------------------
pozdrawiam
renbaz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum