dzięki ana7
super!
syn nie dawno wrócił z Nowego Targu i Zakopanego-babcia go zabrała na małe wakacje.
teraz będzie morze, ale tak jak wspomniałam, mam obawy, bo będę w domu, w którym mieszkała do nie dawna moja ciocia (kuzynka taty która nie dawno odeszła na raka) a i wujek jej mąż jest umierający na raka, także atmosfera nie będzie dla mnie zbyt miła. Wujek zgrywa twardziela więc nie użala się nad sobą i nie chce litości, ale ja tak nie potrafię.
A morze polskie bardzo lubię . Co roku prawie tam wyjeżdzamy. Zawsze każde wyjazdy są z myślą o dzieciakach żeby im było dobrze i wygodnie, bo w końcu to oni są najważniejsi
W przyszłym będą EUROCAMPY do Chorwacji chyba. Znajomi bardzo zadowoleni wrócili, byli we Włoszech za psie pieniądze z tym że byli już w maju, ale koniec sierpnia , września ceny są też niskie a dla dzieci jest super.przed domem plac zabaw, baseny....
a co tam jak już będę po takich wakacjach to sama wam opowiem a nie z opowieści innych
[ Dodano: 2010-07-18, 20:15 ]
Anula
my byliśmy na Istri w Puli jakieś 3 lata temu. Też Nam się bardzo bardzo podobało.
Chorwacja jest na prawdę piękna. Nie dziwię Ci się że chcesz tam wrócić