Tak niestety bywa, jeśli wrzuci się na forum linki z innych serwisów, zamiast umieścić je jako załącznik w formacie .jpg
Serwisy po prostu czasem kasują zdjęcia umieszczone na nich wcześniej i znikają one też ze stron..
Ale widzę, że nie tylko u mnie są szare prostokąciki...więc nie jest mi już tak bardzo głupio, że ze mnie taka "ciapa", a fotki wstawiałam wg instrukcji "jak je wstawiać".. Pozdrawiam Teresa
[ Dodano: 2011-07-06, 12:34 ]
Ja z zięciem i z jednym z wnuków bliźniaków.
w tle tyłem - mąż i zięć z przodu córka ze swymi pociechami bliźniakami - rozrabiakami..
A tu ja z mężem.
Przełom kwiecień- maj 2011 rok Pobyt w Porąbce.a fotka zrobiona w Kozubniku - Polskim Las Vegas lat PRL-u
[ Dodano: 2011-07-06, 13:39 ]
a teraz wstawię jako załączniki fotki mówiące, że można zorganizować spotkanie.. i dobrze się bawić.. jak tylko uczestnicy chcą tego spotkania.
Dla chcącego nic trudnego.... a oto przykład naszego (mojego forumowego) spotkania.
A odbyło się ono w dniach 28 04 - 05.05 11 roku w Porąbce niedaleko Żywca. Na to spotkanie przyjechała:
koleżanka wraz z mężem i córką z Warszawy ( córka przyjechała na urlop do Polski z Londynu),
Koleżanka Ela z mężem - ze Żmigrodu - dolnośląskie,
koleżanka Teresa z osobą towarzysząca z Pod Poznania (Kotowo),
koleżanka Genia - z Londynu,
koleżanka Renia z Będzina..
no i ja z mężem z Kielc..
a przywitali, przyjęli i serdecznie gościli tam nas Danusia i Gerard
Z porąbki spotkanie forumowe - Sabat czarownic IV- V 2011.jpeg
[ Dodano: 2011-07-06, 22:41 ]
Oj..ale ta ostatnia fotka miała być wklejona do wątku na temat organizacji spotkania
Skopiowałem do wskazanego wątku. / Richelieu
Ja i zięć.jpeg Ja z zięciem i z jednym z wnuków bliźniaków.
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2011-07-29, 15:08 ] Co ma się nie udać ? Nie takie rzeczy robimy na tym forum !
Miło Cię widzieć, witaj w Klubie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum