fiu fiu fiu ... wójcie gwizdnijcie
Ja jestem z tych 'co kot plunął na deskę' i zamieszczenie zdjęcia w takim stroju jak Ty, to byłaby kompromitacja mnie
Justyś to jest nas dwie bo ja równiez naleze do tych oszczędnie zbudowanych.......
Superowa fotka w stroju kąpielowym . Ja nie mam tyle odwagi . A co do biustów to ja akurat jestem bogato wyposażona i nie lubię się rozbierać do stroju właśnie z tego powodu ( z powodu obleśnie gapiących się panów ) . Tak więc nie macie się co przejmować posiadaczki mniejszych rozmiarów , naprawdę . To czasem wielka zaleta .
[ Dodano: 2012-07-18, 18:40 ]
A tak wogóle to również chętnie bym pooglądała tutaj jakieś męskie klaty na tle zachodu słońca
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2012-07-18, 19:56 ] Oj tam, zaraz obleśnie. Oni po prostu starają się nawiązać kontakt wzrokowy - nie ich wina, że nie masz oczu w tym miejscu.
_________________ Mamuś ur. 01.08.1955 - zm. 28.11.2011 godz.22.27 (*) .
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum